Steigerbuizen online

Steigerbuizen online bestellen? Al jaren is B-One het adres om steigerbuizen online te kopen. Voor zowel zakelijke als particuliere klanten is B-One een vertrouwd adres waar men graag terug komt. Wij denken graag met de klant mee en proberen zoveel mogelijk de wensen van de klant te realiseren. Klanten waarderen ons deskundige advies, snelle levering in Nederland, België en Duitsland en de mogelijkheid om de bestelling af te komen halen in ons magazijn. Wij zagen de steigerbuizen tot op de millimeter op maat en leveren ook buiskoppelingen en accessoires zoals zwenkwielen, afdekdoppen en inbusschroeven.

 

Steigerbuizen

  

Steigerbuis bestellen

Steigerbuis online kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt net zo eenvoudig steigerbuizen online kopen als dat nieuwe boek dat u pas hebt besteld. Na de berekening of op advies van de klusinstructie weet u precies hoeveel buizen u nodig heeft en welke lengte deze dienen te hebben. Vul simpelweg in hoeveel buizen u nodig heeft van een bepaalde lengte.

Tijdens de bestelling kunt u aangeven of de bestelling bezorgd dient te worden of dat u deze komt afhalen. Eenmaal de bestelling afgerond? Dan gaan wij aan de slag om uw bestelling op maat te maken en de bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Wanneer de bestelling is ontvangen kunt u door middel van een inbussleutel de constructie gemakkelijk in elkaar zetten. Meer heeft u niet nodig!

 

Steigerbuizen op maat bestellen

Standaard heeft een buis een lengte van 6 meter, maar vaak zijn er buizen van verschillende lengtes nodig. Bij ons kunt u geheel op maat uw steigerbuizen bestellen. Geef tijdens het bestellen van de buizen aan welke lengtes u nodig heeft en wij zagen deze tot op de millimeter op maat. De minimale lengte is 100 mm en de maximale lengte is 6000 mm. U kunt bij het steigerbuizen kopen kiezen uit 4 verschillende diameters: Ø 26,9 mm tot en met Ø 48,3 mm. Voor elke zaaghandeling rekenen wij € 0,95.

 

Voor diverse toepassingen

Onze steigerbuizen zijn voor veel toepassingen te gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan:

- Hekwerken
- Interieurbouw
- Spandoekframes
- Meubels

 

Wil je de steigerbuizen gebruiken om voor thuis meubels te maken? Ideaal! Je kunt onder andere tafels, bedden en bureaus maken voor thuis. Op onze inspiratiepagina over meubels leggen we precies uit welke producten en tools je nodig hebt om aan de slag te gaan met jouw eigen project.

Hulp nodig met bestellen?

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u als de beste advies geven. Welke dikte heeft u bijvoorbeeld nodig? Welke buiskoppelingen kunt u het beste gebruiken voor uw constructie? Wij begrijpen dat dit soms verwarrend kan zijn en staan dan ook voor u klaar om deze vragen te beantwoorden. U kunt ons telefonisch bereiken op +31 (0)30 7601696, stuur een mailtje naar info@b-onebv.nl of vul het contactformulier in.