Buiskoppelingen

Buiskoppelingen online kopen? Buiskoppelingen maken het mogelijk om buizen met elkaar te verbinden in elke gewenste constructie. Met keus uit meer dan 50 types in 4 afmetingen zijn de mogelijkheden eindeloos. De koppelingen zijn gegalvaniseerd (verzinkt), naar de erkende 'BS en ISO 1461:1999' norm, en TÜV gecertificeerd.

Het vastzetten van de koppeling kan simpelweg gedaan worden door de geïntegreerde inbusschroef aan te draaien. Ook zijn ze hierdoor eenvoudig uit elkaar te halen en kunt u de constructie eenvoudig verplaatsen of opbergen.

De buiskoppelingen zijn per stuk te bestellen. Bij grotere aantallen (21 en 51 of meer) bespaart u op uw koppelingen zelfs 10% of 20%.

Producten 1-12 van 210

per pagina
Oplopend

Producten 1-12 van 210

per pagina
Oplopend

Buiskoppelingen online

B-One is dé buiskoppelingen webshop. Onze klanten beoordelen ons met een 8,8 en waarderen onze snelle en correcte afhandeling. Voor hen is het belangrijk dat de bestelling eenvoudig en snel geplaatst kan worden en dat ze weten dat dit correct verwerkt en afgeleverd wordt. Velen gingen u al voor en ook uw bestelling is in goede handen.

Duidelijke site, met een fijne webshop. Alle bestellingen worden snel en concreet afgehandeld.” - Simon Smink

Buizen en koppelingen

De buizen en koppelingen zijn per stuk te kopen en in grotere aantallen. Om deze reden kunnen wij de steigerbuis koppelingen goedkoop aanbieden. De buiskoppelingen zijn te gebruiken in combinatie met steigerbuizen van zowel stalen buizen als aluminium buizen. Met meer dan 50 koppelingen in 5 afmetingen is elke constructie mogelijk. Benieuwd of u de juiste keuze hebt gemaakt? Neem dan contact met ons op via +31 (0)30 7601696 of info@b-onebv.nl. Ook kunt u het contactformulier invullen. Door onze snelle levering kunt u snel aan de slag en heeft u alleen nog een inbussleutel nodig om de buizen en koppelingen in elkaar te zetten. Kunt u niet wachten of bent u in de buurt? Kom dan uw bestelling afhalen!

 

7 meest bestelde buiskoppelingen

Een aantal koppelingen zijn erg veelzijdig toe te passen of een must in elke constructie. Andere koppelingen daarentegen worden maar zelden toegepast en zijn alleen nodig in specifieke constructies. Hieronder vindt u een lijst met de 7 meest bestelde koppelingen:

 

Gecertificeerde koppelingen staan voor kwaliteit

Over kwaliteit hoeft u zich geen zorgen te maken. De koppelingen zijn TÜV gecertificeerd en gegalvaniseerd (verzinkt), naar de erkende 'BS en ISO 1461:1999' norm. Ze voldoen aan strenge eisen op het gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu.

  

5 Afmetingen koppelstukken voor buizen

We bieden vijf verschillende afmetingen buiskoppelingen, namelijk:

Alle genoemde diameters zijn gebaseerd op de buitendiameters van de buis. De binnendiameter van de koppelingen is gemiddeld 1,5 a 2,5 mm kleiner dan de diameter van de buis.

 

Steigerbuis koppelingen goedkoop

Goedkope steigerbuis koppelingen vindt u bij B-One. De buiskoppelingen worden gebruikt als koppelstukken om meerdere buizen met elkaar te verbinden. In iedere verbinden of hoek die u maar wenst. De steigerbuis koppelingen verbinden zowel aluminium als stalen buizen met elkaar. U kunt bij B-One terecht voor zowel de buizen als voor de buiskoppelingen. De mogelijkheden van steigerbuizen en steigerbuis koppelingen zijn eindeloos voor zowel binnen- als buitengebruik.

 

Buiskoppelingen kopen

Wilt u buiskoppelingen kopen? Buiskoppelingen zijn op vele manieren toe te passen, zowel functioneel als in het interieur. Daarnaast zijn de steigerbuis koppelingen goedkoop in aanschaf. Dit maakt buizen en koppelingen uiterst geschikt voor de inrichting van winkels en kantoorpanden. De industriële look is daarnaast erg populair, waardoor ze zowel functioneel als prettig voor het oog zijn. In een handomdraai maakt u de mooiste meubels, hekwerken, spandoekframes, trapleuningen en nog veel meer. Een aantal voorbeelden vindt u op onze inspiratiepagina’s:

 

Heeft u vragen?

Heeft u uw artikel gevonden maar heeft u hier nog vragen over? Of heeft u andere vragen over onze buizen en koppelingen? Dan kunt u eenvoudig contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch via +31 (0)30 7601696 of mail ons op info@b-onebv.nl. Ook kunt u het contactformulier invullen. Wij beantwoorden graag al uw vragen.