Buiskoppelingen

Bent u op zoek naar buiskoppelingen van staal? B-one heeft precies wat u zoekt. De buiskoppelingen zijn erg geschikt om stalen en aluminium buizen met elkaar te verbinden in verschillende constructies. Het assortiment bestaat uit meer dan 50 soorten koppelingen beschikbaar in 4 afmetingen. De mogelijkheden zijn eindeloos! De koppelingen zijn gemaakt van gegalvaniseerd staal en hebben de 'BS en ISO 1461:1999' norm en zijn TÜV gecertificeerd.

Producten 1-12 van 210

per pagina
Oplopend

Producten 1-12 van 210

per pagina
Oplopend

Buiskoppelingen van B-One

B-One is dé buiskoppelingwebshop! De koppelingen zijn per stuk te bestellen en bij een aantal van 50 en meer ontvangt u zelfs 10% korting. De buiskoppelingen zijn eenvoudig online te bestellen en worden snel bij u thuis geleverd. Wij vinden een goede afhandeling erg belangrijk en zorgen daarom dat uw bestelling correct wordt afgeleverd. 

Diverse soorten buiskoppelingen

Buiskoppelingen, ook wel steigerbuis koppelingen genoemd, zijn beschikbaar in verschillende vormen. Het materiaal dat gebruikt wordt is gegalvaniseerd staal en de bijbehoren schroeven zijn van RVS. De ene koppeling wordt vaker gebruikt in constructies dan de andere. B-One heeft een ruim assortiment aan verschillende steigerbuis koppelingen. De 8 best verkochte koppelingen zijn:

Het bevestigen van de stalen buiskoppelingen kan door middel van de geïntegreerde inbusbout. Hiermee zijn de buiskoppelingen ook eenvoudig te demonteren zodat u de constructie gemakkelijk kan verplaatsen of opbergen. Passende inbussleutels hebben we ook in het assortiment en zijn te koop in de webshop.

 

Bestel in verschillende afmetingen

De stalen steigerbuis koppelingen zijn beschikbaar in verschillende diameters. Als u er ook stalen buizen bij besteld, maken we deze voor u maat. Het assortiment bestaat uit de volgende diameters:

Alle genoemde diameters zijn gebaseerd op de buitendiameters van de buis. De binnendiameter van de koppelingen is gemiddeld 1,5 a 2,5 mm kleiner dan de diameter van de buis.

 

Online buiskoppelingen kopen

Bestel bij B-One eenvoudig buiskoppelingen in verschillende afmetingen. We leveren producten van kwaliteit, daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. De buiskoppelingen zijn namelijk gecertificeerd met een TÜV certificaat en gemaakt van gegalvaniseerd staal. Met de ISO 1461:1999 norm voldoen de koppelingen aan de strenge eisen op het gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu.

 

Verschillende toepassingen

De stalen buiskoppelingen zijn toepasbaar op verschillende manieren. U kunt ze gebruiken voor het opzetten van een stalen buizen constructie, wat voor extra stevigheid zorgt. Ook kunt u de steigerbuis koppelingen gebruiken voor uw interieur. Door buizen en koppelingen met elkaar te verbinden ontstaan stoere industriële vormen die erg geschikt zijn voor een industriële inrichting van uw woning. Bekijk onze inspiratiepagina’s voor verschillende toepassingen in uw interieur:

 

Heeft u vragen? Wij helpen graag

Heeft u uw artikel gevonden, maar heeft u hier nog vragen over?

Of heeft u andere vragen over onze buizen en koppelingen?

Dan kunt u eenvoudig contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch via 030 760 1696 of mail ons op info@b-onebv.nl. Ook kunt u het contactformulier invullen. Wij beantwoorden graag al uw vragen.