Aluminium buizen

Aluminium buizen zijn licht van gewicht. Ook zijn aluminium buizen erg geschikt voor binnen en buiten doordat ze goed bestand zijn tegen weersinvloeden en nattigheid. Ideaal voor bijvoorbeeld spandoekframes of in de tuin. Indien nodig zagen we de aluminium buizen graag op maat voor u. De aluminium buizen zijn veelzijdig toepasbaar en in combinatie met onze buiskoppelingen zijn de mogelijkheden eindeloos. Aluminium buizen kopen? Alle aluminium buizen zijn uit voorraad leverbaar en beschikbaar in 4 diameters: Ø 27 / Ø 33 / Ø 42 / Ø 48.

De aluminium buizen zijn geschikt voor de buiskoppelingen van Ø 26,9 / Ø 33,7 / Ø 42,4 / Ø 48,3 mm.

Producten 1-12 van 44

per pagina
Oplopend

Producten 1-12 van 44

per pagina
Oplopend

Aluminium buizen kopen?

Aluminium buizen kopen doet u snel en gemakkelijk bij B-One. Aluminium is een veelzijdige metaalsoort en daarom is het een ideaal materiaal voor buizen. Aluminium buizen zijn corrosiebestendig en erg goed bestand tegen alle weersomstandigheden en nattigheid. Hierdoor zijn ze erg geschikt voor binnen en buiten. Aluminium buizen zij ook goed bewerkbaar en kunnen verschillende oppervlaktebehandelingen ondergaan. Hierdoor is het eenvoudig een kleurtje aan de buizen te geven. Bij B-one bestelt u daarom gemakkelijk een aluminium buis op maat. Aluminium een laag soortelijk gewicht van 2,8 g/cm³. Metaal heeft een soortelijk gewicht van 7,9 g/cm3. Aluminium buizen zijn dus ook erg licht van gewicht. Aluminium buizen kopen is nog nooit zo eenvoudig geweest.

 

Aluminium buizen op maat

Aluminium buizen op maat kunnen voor veel doeleinden worden gebruikt. Omdat er voor veel doeleinden verschillende maten nodig zijn is het handig om een aluminium buis op maat te kunnen bestellen. Daarom is het bij ons mogelijk om een aluminium buis op maat te krijgen. Aluminium buizen zijn makkelijk met elkaar te bevestigen met behulp van onze buiskoppelingen. Hierdoor is het een makkelijk materiaal voor frames van bijvoorbeeld spandoeken of hekwerken. Als u frames van spandoeken of hekwerken wilt maken is het handig om de aluminium buis op maat te kunnen bestellen.

 

Waarom aluminium buizen?

Aluminium buizen zijn ideaal om te verwerken in het interieur van uw woning. Met de verschillende accessoires kunt u alle mogelijke kanten op zoals een kapstok, kledingrek, tafel en nog veel meer. De buizen kunnen gemakkelijk worden verlengd met een koppelstuk, waardoor u zelf de afmetingen kunt bepalen. De koppelstukken zijn beschikbaar in verschillende afmetingen en uitvoeringen. Daarnaast kunt u de aluminium buizen netjes afwerken met een hoekstuk of een afdekdop. Wilt u aluminium buizen kopen? Bekijk dan de vele creatieve mogelijkheden. Creër een stoere industriële uitstraling in uw woning door het gebruik van aluminium en staal. Wilt u meer toepassingen voor aluminium buizen? Bekijk dan onze inspiratie.

 

Diverse mogelijkheden

Aluminium buizen kunnen dus door hun licht gewicht, corrosiebestendigheid en goede bewerkbaarheid voor vele doeleinden worden gebruikt. Wilt u aluminium buizen kopen? Door onze ruime voorraad kunnen wij de buizen snel bij u leveren. Wij hebben 4 diameters beschikbaar:  Ø 27 / Ø 33 / Ø 42 / Ø 48 mm. Bestellingen van aluminium buizen die voor 12.00 uur worden geplaatst worden dezelfde dag nog verzonden.

 

Meer informatie over aluminium buizen

Wilt u meer informatie over de verschillende mogelijkheden van aluminium buizen? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt eenvoudig contact met ons opnemen via 030 7601696 of te mailen naar info@b-onebv.nl. Wij helpen u graag bij het vinden van de beste producten voor uw project.