Aluminium buizen

Aluminium buizen zijn licht van gewicht. Ook zijn aluminium buizen erg geschikt voor binnen en buiten doordat ze goed bestand zijn tegen weersinvloeden en nattigheid. Ideaal voor bijvoorbeeld spandoekframes of in de tuin. Indien nodig zagen we de aluminium buizen graag op maat voor u. De aluminium buizen zijn veelzijdig toepasbaar en in combinatie met onze buiskoppelingen zijn de mogelijkheden eindeloos. Aluminium buizen kopen? Alle aluminium buizen zijn uit voorraad leverbaar en beschikbaar in 4 diameters: Ø 27 / Ø 33 / Ø 42 / Ø 48.

De aluminium buizen zijn geschikt voor de buiskoppelingen van Ø 26,9 / Ø 33,7 / Ø 42,4 / Ø 48,3 mm.

Producten 1-12 van 44

per pagina
Oplopend

Producten 1-12 van 44

per pagina
Oplopend

Waarom aluminium buizen?

Aluminium is een veelzijdige metaalsoort en daarom is het een ideaal materiaal voor buizen. Aluminium buizen zijn corrosiebestendig en erg goed bestand tegen alle weersomstandigheden en nattigheid. Hierdoor zijn ze erg geschikt voor binnen en buiten. Aluminium buizen zij ook goed bewerkbaar en kunnen verschillende oppervlaktebehandelingen ondergaan. Hierdoor is het eenvoudig een kleurtje aan de buizen te geven. Hiernaast heeft aluminium een laag soortelijk gewicht van 2,8 g/cm³. Metaal heeft een soortelijk gewicht van 7,9 g/cm3. Aluminium buizen zijn dus ook erg licht van gewicht.

 

Aluminium buizen op maat

Aluminium buizen kunnen voor veel doeleinden worden gebruikt. Omdat er voor veel doeleinden verschillende maten nodig zijn is het handig om een aluminium buis op maat te kunnen bestellen. Daarom is het bij ons mogelijk om een aluminium buis op maat te krijgen. Aluminium buizen zijn makkelijk met elkaar te bevestigen met behulp van onze buiskoppelingen. Hierdoor is het een makkelijk materiaal voor frames van bijvoorbeeld spandoeken of hekwerken. Als u frames van spandoeken of hekwerken wilt maken is het handig om de aluminium buis op maat te kunnen bestellen.

 

Aluminium buizen kopen bij B-One

Aluminium buizen kunnen dus door hun licht gewicht, corrosiebestendigheid en goede bewerkbaarheid voor vele doeleinden worden gebruikt. Wilt u aluminium buizen kopen? Door onze ruime voorraad kunnen wij de buizen snel bij u leveren. Wij hebben 4 diameters beschikbaar:  Ø 27 / Ø 33 / Ø 42 / Ø 48 mm. Bestellingen van aluminium buizen die voor 12.00 uur worden geplaatst worden dezelfde dag nog verzonden.