Ø48,3 mm Koppelingen

De buiskoppelingen in diameter Ø 48,3 mm zijn gemaakt van gegalvaniseerd gietijzer. Onze gietijzeren koppelingen zijn TÜV-gecertificeerd en daarom gegarandeerd van hoogwaardige kwaliteit. Met onze buiskoppelingen maakt u in een handomdraai de mooiste meubels, hekwerken, spandoekframes, trapleuningen en nog veel meer. Onze koppelingen zijn ook uiterst geschikt voor de inrichting van winkels en kantoorpanden.

Producten 1-12 van 45

per pagina
Oplopend

Producten 1-12 van 45

per pagina
Oplopend

Buiskoppelingen Ø 48,3 mm

Buiskoppelingen Ø 48,3 mm zijn per stuk en met grotere aantallen te bestellen, waarbij u wel 20% kunt besparen! De koppelingen zijn te gebruiken in combinatie met aluminium buis Ø 48 en stalen buis Ø 48,3. Met meer dan 50 koppelingen is elke constructie mogelijk. Benieuwd of u de juiste keuze hebt gemaakt? Neem dan contact met ons op via 030 7601696 of info@b-onebv.nl. Ook kunt u het contactformulier invullen. Door onze snelle levering kunt u snel aan de slag en heeft u alleen nog een inbussleutel nodig om de buizen en koppelingen in elkaar te zetten. Kunt u niet wachten of bent u in de buurt? Kom dan uw bestelling afhalen!

 

Toepassingen Ø 48,3 mm buiskoppelingen

De Ø 48,3 mm buiskoppelingen zijn op vele manieren toe te passen, zowel functioneel als in het interieur. De industriële look is daarnaast erg populair, waardoor ze zowel functioneel als prettig voor het oog zijn. Een aantal voorbeelden vindt u op onze inspiratiepagina’s: