Retourneren

Particulieren

Bij bestelling via de website heeft u het recht om binnen 14 dagen zonder enige opgave van reden de bestelling te annuleren. De termijn van 14 dagen gaat in op het moment dat u, of een door u aangewezen persoon, de bestelling fysiek in bezit heeft. Na deze 14 dagen vervalt dit recht op retour.

 

Indien u van dit recht van retour gebruik wilt maken moet u ons hiervan op de hoogte stellen. U kunt dit alleen doen per e-mail of post.

Als u van dit recht op retour gebruik maakt, krijgt u de betaling van deze order inclusief verzendkosten (volgens ons standaard tarief en eventuele extra gemaakte kosten) van ons terug. De betaling krijgt u terug op dezelfde wijze als u de betaling heeft gedaan. U dient de bestelling (of een gedeelte ervan) binnen 14 dagen nadat u ons op de hoogte heeft gesteld naar ons toe te sturen. Na deze 14 dagen vervalt het recht van retour.

De terugbetaling ontvangt u binnen 14 dagen nadat wij uw zending hebben ontvangen.

De kosten voor de retourzending zijn voor uw rekening.

Indien de artikelen die u retour stuurt in waarde verminderd zijn wegens zichtbaar gebruik, zullen wij dit in rekening brengen en verminderen op het terug te betalen bedrag.

 

Maatwerk

Wij hebben in ons assortiment diverse artikelen die voor u op maat worden gemaakt. Op deze artikelen is het recht van retour niet van toepassing. Er is sprake van maatwerk als u een artikel in een door u gekozen lengte (bv. lengte van de buizen) of een door u gekozen kleur wordt gemaakt.

 

Zakelijke klanten

Dit recht van retour is niet van toepassing op zakelijke klanten. Als u toch, om welke reden dan ook, ontevreden mocht zijn over de producten of onze dienstverlening horen wij dit graag. Wij zoeken dan samen met u naar een goede oplossing.