Stalen of aluminium interieur inspiratie

In het interieur wordt steeds vaker gebruik gemaakt van stalen buizenaluminium buizen en buiskoppelingen. Dit wordt gedaan in zowel  woonkamers, slaapkamers of een andere ruimte in huis als in de bedrijfswereld. De industriële look is erg populair en de constructies zijn eenvoudig in elkaar te zetten. Door de diversiteit van de buiskoppelingen en de op maat gezaagd buizen is elke op maat gewenste constructie mogelijk.

 

Inspiratie voor stalen en aluminium interieur

Staal of aluminium in uw interieur zorgt voor een stoere, hippe en industriële uitstraling. Hierdoor past deze in bijna iedere inrichting. Doordat u bij ons de buiskoppelingen en de buizen op maat kunt bestellen zijn er veel mogelijkheden. Dus heeft u een idee voor een kast of kledingrek, maar past daar de standaard maten niet in? Dat is bij ons geen probleem. U kunt eenvoudig de afmetingen die u nodig heeft bestellen bij ons. Ook als u een kledingrek nodig heeft voor in uw winkel kunt u de benodigdheden eenvoudig in onze webshop bestellen. Hieronder hebben we enkele afbeeldingen toegevoegd zodat u inspiratie kunt opdoen voor uw interieur.

Interieurbouw 01

Interieurbouw 02

Interieurbouw 03

Interieurbouw 04

Interieurbouw 05

 

Voordelen van een interieur met staal of aluminium

Het gebruiken van staal in uw interieur heeft verschillende voordelen. Naast het feit dat het een stoere, hippe en industriële look heeft, heeft u ook verschillende mogelijkheden met het maken van uw eigen meubels of meubelframe. Indien het meubelstuk zwaardere belasting moet kunnen weerstaan, dan adviseren wij onze stalen buizen te gebruiken. Deze zijn steviger en kunnen zwaarder belast worden. Onze aluminium buizen zijn goed te gebruiken voor een mooie en stoere uitstraling. Ook wanneer u aluminium buizen in uw buiten interieur wilt gebruiken zullen deze langer meegaan. Onze aluminium buizen zijn namelijk beter bestand tegen de verschillende weersinvloeden. 

 

Meer informatie over stalen of aluminium interieur?

Voor meer informatie, inspiratie of eventuele vragen over onze producten kunt u eenvoudig contact met ons opnemen. U kunt dit doen via het contactformulier, u kunt ons bellen op +31 (0)30 7601696 of mailen naar info@b-onebv.nl. Wij helpen u graag met het vinden van de juiste stalen of aluminium buizen voor in uw interieur! Ook kunt u met onze producten veel meer maken. Kijk voor meer inspiratie op de volgende pagina’s: