Stalen kledingrek

Wilt u zelf een stalen kledingrek maken? Dat is zeker mogelijk! Een stalen kledingrek is eenvoudig in elkaar te zetten middels buiskoppelingen en stalen steigerbuizen. U vindt alle producten die u hiervoor nodig heeft in onze webshop. Indien u de afmetingen weet die u wilt gebruiken voor uw kledingrek van staal kunt u eenvoudig de buizen en buiskoppelingen bij ons bestellen.

 

kledingrek van staal

De stalen kledingrekken zijn zowel thuis als in de winkel te gebruiken. Ook is het mogelijk om een mobiele kledingrek te maken met stalen buizen en koppelingen. Bekijk voor inspiratie de afbeeldingen hieronder. U kunt bij B-one ook terecht voor zwenkwielen en andere accessoires. Zo vindt u (bijna) alle benodigdheden in één webshop en kunt u snel aan de slag met het maken van uw eigen kledingrek van staal.

 

Stoere, hippe industriële look

De stalen kledingrekken hebben een stoere, hippe en industriële look. Hierdoor past deze in bijna iedere inrichting. Doordat u bij ons de buizen op maat kunt bestellen is er veel mogelijk. Dus heeft u een hoek over in uw slaapkamer waar u niets mee doet? Dan kunt u een op maat gemaakte kledingrek in plaatsen. De mogelijkheden zijn eindeloos met onze stalen buizen en buiskoppelingen.

Kledingrek 01

Kledingrek 02

Kledingrek 03

Meer informatie?

Wilt u uw eigen stalen kledingrek maken voor bij u thuis of voor in uw kledingwinkel? Bij B-one vindt u de producten die u nodig heeft. Heeft u vragen over onze producten of over het samenstellen van kledingrek van staal? Neem dan contact met ons op. Dit kan via het contactformulier, u kunt ons bellen op +31 (0)30 7601696 of mailen naar info@b-onebv.nl. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste producten. Ook kunt u met onze buiskoppelingen en stalen of aluminium buizen veel meer maken. Kijk voor meer inspiratie op de volgende pagina’s: