Stalen of aluminium hekwerk inspiratie

Onze stalen buizen, aluminium buizen en buiskoppelingen worden vaak gebruikt bij het bouwen van een hekwerk of zelfs meerdere hekwerken. Het is eenvoudig en snel op te zetten en herbruikbaar (in het geval van een tijdelijke situatie). Door middel van ons ruime assortiment aan koppelingen en op maat gezaagde stalen en  aluminium buizen is een hekwerk van steigerbuizen geheel op maat te maken.

 

Voor professioneel of thuis gebruik

Een stalen of aluminium hekwerk kunt u zowel professioneel als voor persoonlijk doeleinde gebruiken. Onze stalen buizen zijn zeer geschikt voor een stalen hek voor railingen bij uw kantoor of andere plaatsen. Hieronder hebben we enkele afbeeldingen toegevoegd waarbij u kunt zien hoe u het stalen hek of aluminium hek kunt inzetten. Zo kunnen ze ook dienen als afscherming op bruggen, overgangen of andere plaatsen.

Hekwerk 01

Hekwerk 02

Hekwerk 03

Hekwerk 04

 

Voordelen stalen en aluminium hek

Het gebruiken van een stalen hek heeft verschillende voordelen. Naast het feit dat het een stoere, hippe en industriële look heeft, heeft u ook verschillende mogelijkheden met het maken van uw eigen stalen hekwerk. De stalen buizen kunnen zwaarder belast worden en zijn steviger dan de aluminium buizen. Maar voor het buitengebruik is aluminium wel een zeer geschikt materiaal. Aluminium buizen zijn namelijk beter bestand tegen weersinvloeden, dus blijft het aluminium hek langer mooi!

 

Meer informatie?

Heeft u vragen of hoe u onze stalen of aluminium buizen kunt gebruiken voor uw hek of hekwerk? Neem dan contact met ons op. U kunt eenvoudig contact met ons opnemen via +31 (0)30 7601696 of te mailen naar info@b-onebv.nl. Wij helpen u graag bij het vinden van de beste producten voor uw project. Daarnaast kunt u onze producten voor nog veel gebruiken! Kijk voor meer inspiratie op de volgende pagina’s: